Uw website op maat

WolsinkMultimedia maakt uw website op maat, van kleine en professionele presentatie van uw bedrijf op het web tot zeer uitgebreide websites, voorzien van een content management systeem, zodat u zelf het onderhoud van uw website op eenvoudige wijze kunt uitvoeren. We ontwerpen en maken uw website van begin tot het moment dat het product werkend wordt afgeleverd en ook nadien staan we open voor uw vragen. Een prettig gevoel om te weten dat u er niet alleen voor staat!

Foto van een laptop met html code

Samen met u

We vinden het belangrijk dat u nauw betrokken bent bij de ontwikkeling van uw bedrijfswebsite, zodat het uiteindelijke resultaat een persoonlijke touch krijgt. Tijdens de verschillende fases van het ontwikkelen van de website wordt uw inbreng en mening gevraagd. Samen met u werken we aan iets moois!

Online presentatie

Een online presentatie is ook een fantastisch middel om een eenvoudig te bereiken presentatie te maken over uw bedrijf of een specifiek product. Een dergelijke online presentatie is eenvoudig te benaderen, bijvoorbeeld via een link op uw bedrijfswebsite, een QR-code op een brochure of visitekaartje of via e-mail. Een online presentatie werkt op verschillende apparaten, vereist geen speciale software bij de gebruiker en is eenvoudig bij te werken, bijvoorbeeld bij productveranderingen of uitbreiding van het assortiment.

Alles onder één dak

Omdat we ook thuis zijn in de fotografie en de productie van video's heeft u alles onder één dak. Sprekende foto's nodig van uw bedrijf of uw producten? Geen probleem! Of een korte bedrijfsfilm op uw website? Natuurlijk! Door deze combinatie bespaart u veel kosten voor het inhuren van een fotograaf en het mooie van alles is dat u meteen een aantal sprekende foto's van uw bedrijf heeft voor andere doeleinden, zoals het gebruik op social media of in artikelen in een krant of magazine.

Lees meer over de mogelijkheden van bedrijfsfotografie en bedrijfsvideo.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.