Over ons

Al jaren was Arno Wolsink actief op het gebied van multimedia voor vrienden, bekenden en lokale organisaties, maar in 2006 moest het er toch van komen. WolsinkMultimedia werd een feit. En met succes: Sindsdien hebben we al voor menig bedrijf videoproducties, foto opdrachten, websites, etc. mogen maken. Tal van jonge stellen verschenen stralend voor de camera's van WolsinkMultimedia en menig evenement werd vakkundig in beeld gebracht. Door onze veelzijdigheid kunnen we onze talenten combineren, zodat u alle oplossingen bij ons onder één dak vindt.

Trouwfotografie

Eindelijk is het zover. Misschien hebben jullie er al veel over gepraat of misschien is het spontaan gekomen. Jullie gaan trouwen! Natuurlijk moet er veel geregeld worden voordat het zover is, maar dan is eindelijk de dag. Jullie trouwdag is een dag die je nooit meer wilt vergeten! Af en toe wil je terug naar die speciale dag. Dat is het moment waarop je er eens goed voor gaat zitten en de foto's van deze dag er nog eens bijpakt.

Op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Wij zijn jullie graag van dienst en maken graag een registratie van jullie speciale dag.

Meer informatie »

Bedrijfsvideo

WolsinkMultimedia brengt uw bedrijf graag in beweging met een professioneel ogende en bij uw bedrijf passende bedrijfsvideo. Het medium video is uitermate geschikt voor het geven en verduidelijk van trainingen en opleidingen, het uitbouwen van een product of bedrijfsimago en het informeren over en het stimuleren van nieuwe producten. Door de combinatie van beeld, geluid en tekst is een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo een medium dat blijft boeien. Ook voor instructie- en veiligheidsvideo's kunt u bij ons terecht.

Meer informatie »

Evenementenfotografie

U organiseert een evenement, een muziekfestival of een sportieve gebeurtenis. U bent al tijden bezig met alle voorbereidingen, het zou jammer zijn dat u de dag voorbij laat vliegen, zonder er een aandenken aan te hebben. WolsinkMultimedia maakt graag een fotoreportage van uw evenement of festival. Een reportage van begin tot eind met een goed overzicht van de gebeurtenissen, optredens, maar ook van het publiek. De foto's zijn uitermate geschikt voor promotionele doeleinden of voor het plaatsen op uw website.

Meer informatie »

Evenementenvideo

Als een foto meer dan 1000 woorden zegt, zegt bewegend beeld een miljoen. Video is dan ook uitermate geschikt om de sfeer van uw evenement of festival op een fantastische manier in beeld te brengen. Optredens, special acts, bezoekers, alles wordt in beeld gebracht in een sprekende samenvatting.

Meer informatie »

Uw website op maat

WolsinkMultimedia maakt uw website op maat, van een kleine en professionele presentatie van uw bedrijf op het web tot zeer uitgebreide websites, voorzien van een content management systeem, zodat u zelf het onderhoud van uw website op eenvoudige wijze kan uitvoeren. We ontwerpen en maken uw website van begin tot het moment dat het product werkend wordt afgeleverd en ook nadien staat we open voor vragen. Een prettig gevoel om te weten dat u er niet alleen voor staat! Daarnaast bent u ook nog eens nauw betrokken bij het ontwikkelen van de website, zodat het uiteindelijke resultaat een persoonlijke touch krijgt.

Meer informatie »