Fotografie

Er wordt veel gefotografeerd tegenwoordig. Vrijwel elke smartphone maakt al heel aardige foto's en er is altijd wel een kennis of collega die ook een duurdere camera heeft gekocht. Een goede camera maakt iemand nog geen professionele fotograaf. Uiteindelijk gaat het natuurlijk wel om het inzicht van de persoon achter de camera. Er zijn zoveel momenten die je graag goed in beeld wil hebben. Je krijgt maar één kans om het goed te doen!

Trouwreportage: prachtige foto's van jullie bruiloft

Eindelijk is het zover. Misschien hebben jullie er al veel over gepraat of misschien is het spontaan gekomen. Jullie gaan trouwen! Natuurlijk moet er veel geregeld worden voordat het zover is, maar dan is eindelijk de dag. Jullie trouwdag is een dag die je nooit meer wilt vergeten! Af en toe wil je terug naar die speciale dag. Dat is het moment waarop je er eens goed voor gaat zitten en de foto's van deze dag er nog eens bijpakt.

Op zoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft? Wij zijn jullie graag van dienst en maken graag een registratie van jullie speciale dag.

Meer informatie »

Evenementen en festivals

U organiseert een evenement, een muziekfestival of een sportieve gebeurtenis. U bent al tijden bezig met alle voorbereidingen, het zou jammer zijn dat u de dag voorbij laat vliegen, zonder er een aandenken aan te hebben. WolsinkMultimedia maakt graag een fotoreportage van uw evenement of festival. Een reportage van begin tot eind met een goed overzicht van de gebeurtenissen, optredens, maar ook van het publiek. De foto's zijn uitermate geschikt voor promotionele doeleinden of voor het plaatsen op uw website.

Meer informatie »

Bedrijfsfotografie

Uw bedrijf in beeld! Laat zien wat uw bedrijf in huis heeft en zorg voor een professionele uitstraling. Vertel het verhaal van uw bedrijf met een serie foto's of breng uw bedrijfsbijeenkomst, -opening of beurs in beeld. Op zoek naar aansprekende profielfoto's van uw medewerkers of strakke productfoto's voor uw website of webshop? Geef uw bedrijf een gezicht middels professionele en unieke bedrijfsfotografie.

Meer informatie »