Een aftermovie van uw evenement

Organiseert u een evenement of een feest? Dan wil je nadien toch aan iedereen laten zien dat het een groot succes was? Dit kan perfect met een aftermovie.

Voorbeeldfoto evenementenvideo

Breed inzetbaar

Aftermovies zijn ideaal om te gebruiken ter promotie van uw feest of evenement. Bezoekers zullen het feest tijdens het kijken van de beelden herbeleven. Kijkers die het evenement niet bezocht hebben, maar wel getwijfeld hebben zullen spijt hebben dat ze er niet zijn geweest en een volgende keer zullen ze niet meer twijfelen.

Uw evenement op social media

Plaats de aftermovie op uw website of Facebookpagina en zorg hiermee voor zoveel mogelijk exposure en viraliteit. Hiermee bereikt u bovendien mensen die nog niet bekend waren met het evenement.

Bereik meer dankzij uw aftermovie

De aftermovies kunnen op uw eigen Youtube kanaal geplaatst worden, zodat kijkers deze weer makkelijk kunnen delen op social media sites als Facebook en Twitter. Door het liken en delen met hun vrienden zal de exposure van uw evenement nog verder rijken.

Helemaal compleet

U ontvangt de aftermovie in verschillende bestandsformaten, zodat deze makkelijk op videosites als Youtube en Vimeo geplaatst kunnen worden, maar ook prima op uw pc of tv bekeken kan worden. U ontvangt de video op een USB stick of, voor extra snelle levering, via een verzenddienst op internet.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.