Video producties

Als een foto meer dan 1000 woorden zegt, zegt bewegend beeld een miljoen. Video is een prachtig en machtig medium om evenementen, festivals, maar ook uw bedrijf of huwelijk in beeld te brengen. Er zijn veel situaties waarin video uw boodschap kracht kan bijzetten. Denk bijvoorbeeld eens aan instructie- of veiligheidsvideo's. Deze zijn veel aantrekkelijker dan een lange lap tekst met instructies. Ook uw huwelijksceremonie is in beeld- en geluid een prachtig aandenken aan een onvergetelijke dag.

Trouwvideo: beleef jullie dag opnieuw en opnieuw en opnieuw

Jullie trouwdag wordt vast een onvergetelijke dag! Een dag die je nog vaak opnieuw wil beleven, met z'n tweetjes of met vrienden en familie. Er gebeurt zoveel tijdens de dag dat er veel langs te heen gaat. Dan is het prettig om de dag nog eens opnieuw te beleven. Een sfeervolle trouwvideo legt alle mooie momenten vast in beeld en geluid.

Geen enkele bruiloft is hetzelfde, omdat ieder bruidspaar eigen wensen en ideeën heeft. Daarom levert WolsinkMultimedia maatwerk om zo een bijzondere video te maken van jullie bijzondere dag.

Meer informatie »

Evenementen en festivals

Als een foto meer dan 1000 woorden zegt, zegt bewegend beeld een miljoen. Video is dan ook uitermate geschikt om de sfeer van uw evenement of festival op een fantastische manier in beeld te brengen. Optredens, special acts, bezoekers, alles wordt in beeld gebracht in een sprekende samenvatting. Een aftermovie is uitermate geschikt voor promotionele doeleinden of voor het plaatsen op uw website.

Meer informatie »

Bedrijfsvideo en instructievideo

WolsinkMultimedia brengt uw bedrijf graag in beweging met een professioneel ogende en bij uw bedrijf passende bedrijfsvideo. Het medium video is uitermate geschikt voor het geven en verduidelijk van trainingen en opleidingen, het uitbouwen van een product of bedrijfsimago en het informeren over en het stimuleren van nieuwe producten. Door de combinatie van beeld, geluid en tekst is een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo een medium dat blijft boeien.

Meer informatie »