Boeiende en professionele bedrijfsfilms

U bent op zoek naar een indrukwekkende en doeltreffende bedrijfsfilm? WolsinkMultimedia produceert diverse soorten bedrijfsfilms, van korte bedrijfspromo's, introducties voor een event, aftermovies, instructievideo's of video's over productieprocessen en presentaties en imagofilms.

Afbeelding bedrijfsvideo

Geef uw bedrijf een gezicht

In een bedrijfsfilm kunt u laten zien wat nou juist uw bedrijf onderscheid ten opzichte van uw concurrenten. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap goed vertaalt wordt op een visuele en professionele wijze. Uw klanten krijgen binnen enkele minuten een goed beeld van uw bedrijf.

Instructievideo's en productvideo's

We produceren al jaren instructievideo's en video's over productieprocessen. Heeft uw bedrijf een nieuw product ontwikkelt en wilt u de werking ervan tonen in een professionele video? Of wilt u een instructievideo maken, bijvoorbeeld over de veiligheidsprocedures op uw bedrijfsterrein? Wij verzorgen uw video graag! Op professionele wijze en met nauwe betrokkenheid van u of uw medewerkers.

Promoot uw bedrijf op social media

Organiseert uw bedrijf een spetterend evenement? Gaat uw bedrijf een nieuw product op de markt brengen? Breng dit bij uw doelgroep onder de aandacht met een promotiefilm. Gebruik de promotievideo bijvoorbeeld op social media, zoals Facebook en Twitter, om een enorm publiek te bereiken.

Samen met u!

Aangezien een bedrijfsvideo uw bedrijf een gezicht geeft, is uw inbreng voor ons van groot belang. We willen samen met u werken aan een fantastisch en professioneel eindresultaat.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Laat het ons weten en neem gerust contact met ons op.