Wat leuk! Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! Het gaat vast een fantastische en onvergetelijke dag worden! Een dag die je nooit wil vergeten en die je nog vaak opnieuw wil beleven.

Foto van een trouwboeket

Een dag om nooit te vergeten!

Wat is er nu mooier om aan de hand van schitterende foto's de dag in herinnering te houden? Om nog eens terug te kijken en te genieten van de prachtige jurk, de unieke locatie, de kus en alle andere mooie momenten van jullie dag.

Alle herinneringen in beeld

Ons doel is om jullie dag compleet vast te leggen op foto! Ongedwongen, professioneel en met oog voor detail en emotie. We vinden het belangrijk en leuk om, naast de ceremonie en de 'mooie foto's', ook zoveel mogelijk van het verloop van de dag vast te leggen. De gebeurtenissen die misschien aan jullie voorbij zijn gegaan, omdat jullie nog in een roes waren door alle ervaringen.

Aantrekkelijk tarief

We werken door heel Nederland en vinden het belangrijk om een aantrekkelijk tarief te bieden voor bruidsparen. Daarnaast zijn we flexibel in onze mogelijkheden en we doen niet moeilijk over een half uurtje meer.

Foto in combinatie met video

We zijn ook thuis in het maken van videoreportages. Het is dus ook goed mogelijk om van jullie mooiste dag of delen ervan een sfeervolle videoreportage te maken. Omdat fotograaf en cameraman samenwerken wordt het resultaat nog mooier en bovendien kunnen we deze combinatie tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Lees meer over trouwvideo's »

Meer weten?

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail gerust en geheel vrijblijvend. Tijdens een vrijblijvende afspraak kunnen we u ook een compilatie van eerdere opdrachten tonen.